Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🚴 543 producten in 🏬 8 webshops

Spinder Hawk Fietsdrager

De Hawk is een onverwoestbaar model van roestvrijstaal voor iedereen die er veelvuldig gebruik van maakt en op zoek is naar een fietsdrager voor een aantrekkelijke prijs. De staal van de Hawk is dubbel gecoat en is daardoor zeer roestbestendig en dat garandeert een extra lange levensduur. De onderdelen van de Hawk zijn ook los verkrijgbaar.

Populaire Spinder Hawk Fietsdragers op Bol.com

Gebruiksvriendelijk

De drager is snel en gemakkelijk op de trekhaak te bevestigen door het door Spinder ontworpen bevestigingssysteem en blijft stevig op zijn plek zitten. Met het handvat aan de drager kunt u de drager gemakkelijk optillen en op zijn plek zetten. De fietsdragers van Spinder staan al tientallen jaren bekend vanwege hun optimale veiligheid en gegarandeerde kwaliteit. De drager is kantelbaar, waardoor u altijd bij de achterklep kunt, ook als de fietsen al op de drager zijn bevestigd. De drager kan twee fietsen van 25 kilo per stuk dragen.

Verlichting

De lichtbalk van drager is uitschuifbaar en door uzelf op maat te stellen, hierdoor is de fietsdrager geschikt voor iedere auto en kunt u altijd veilig en verlicht de weg op. De drager beschikt over een 7-polige stekker-aansluiting.

Accessoires

Bij de Hawk zijn een aantal handige accessoires leverbaar, zoals de ophangbeugel waarmee u de drager thuis aan de muur van de garage of schuur kunt ophangen. Met het caravan-hulpstuk kunt u de drager op de dissel bevestigen, zodat u uw fietsen ook mee kunt nemen op vakantie. Heeft u er wel eens moeite mee om uw fietsen op te tillen, dan is de oprijgoot de ideale accessoire voor u. Daarmee kunt u zonder moeite de fietsen op de drager rijden. Met de kinderfietsset kunt u de drager uitbreiden, zodat u ook nog een kinderfiets mee kunt nemen. Met de beveiligingsset kunt u de fietsen aan de drager op slot zetten, zodat ze niet van de drager gestolen worden.

Kenmerken

  • Met kantelsysteem zodat u altijd bij de kofferbak kan
  • Gemakkelijk en snel te bevestigen
  • Geschikt voor iedere auto
  • Scherpe prijs voor onverwoestbare kwaliteit
🚴 Wielersport Expert
Logo