Fietsonderdelen

Fietsonderdelen: elk onderdeel is van belang

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

S-Blade

21 nov. 2021
“Om een spadbord voor een aerobike te vinden is niet makkelijk, maar de S-blade is perfect voor mijn Propel! Simpele, maar goede bevestiging. Het spadbord blijft goed op zijn plaats, en doet zijn werk goed. Waarschijnlijk haal ik er nog wel een stukje af, aangezien het spadbord nogal ver uitsteekt, maar dit is alleen een persoonlijke mening”
S-Blade

Ergotec pedaal EP1 zw

17 nov. 2021
“Soepel draaiende trapper die bovendien licht van gewicht is. De steun van de voet is fantastisch door het grote oppervlak. Ergonomie een 10 met griffel. ”
Ergotec pedaal EP1 zw

Ergon ST Core Evo heren S/M zwart/grijs zadel

16 nov. 2021
“Op mijn nieuwe E-bike stond standaard een Brooks C17 zadel gemonteerd. Misschien een zeer goed zadel voor de gevorderde fietsers maar voor iemand als ik die zowat 45 jaar niet meer op een fiets gezeten had een ware marteling, zelfs tijdens de kortste ritten. Aangezien de pijn gewoon onhoudbaar was ben ik op zoek gegaan naar een voor mij beter alternatief en uiteindelijk is mijn keuze gevallen op de Ergon ST Core Evo. Alhoewel ook stevig is het verschil met de C17 van uit de doos enorm. Dit zadel kenmerkt zich door een harde schaal onder en een zachtere schaal boven met daar tussenin een speciale schuimlaag die wanneer ze ingedrukt wordt onmiddellijk terug haar oorspronkelijke vorm aanneemt. Daardoor worden zowat alle mogelijke schokken geabsorbeerd. Op de bovenste schaal bevindt zich dan nog een vulling van orthopedisch schuim in een omhulsel van microvezel die, hoewel zacht en comfortabel, niet inzakt. Alles samen geeft dit ontwerp een zeer comfortabele rijervaring waarbij zowel het achterwerk als de rug ontzien worden. Ook tijdens langere ritten blijft het comfort behouden zonder dat het zadel na een tijdje gaat inzakken. De druk op de zitbeenderen en het zitvlak wordt zodanig verdeelt dat het, in tegenstelling tot mijn eerste zadel, lijkt alsof je op een wolk zit. Helemaal perfect voor mij, een echte aanrader.”
Ergon ST Core Evo heren S/M zwart/grijs zadel