Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: šŸš“ 543 producten in šŸ¬ 8 webshops

Onderkleding

Alle bekende merken ondergoed

Onze collectie fietsonderkleding/fietsondergoed bestaat uit de merkenĀ Campagnolo,Ā Pearl Izumi, Ultima enĀ Nalini. Van dit laatste merk zijn de Polarshirts erg populair. Ondergoed is zeer belangrijk voor de hedendaagse fietser. Zo zorgt de eerste laag voor de vochtopname en de tweede laag voor de afvoer daarvan. Deze onderkleding is te bekijken en te bestellen op onze webwinkel wielersport-expert.nl.

Onderbroeken en ondershirts

Wij hebben voor de fietser binnenbroeken en ondershirts, waarbij moet worden opgemerkt dat er speciale binnenbroeken voor dames en voor heren gemaakt worden. Dit heeft alles te maken met de pasvorm en de gebruikteĀ zeem. Een goede zeem is van groot belang voorĀ wielerkleding. Deze voorkomt ontstekingen, schuurplekken, een geĆÆrriteerde huid en zadelpijn. De zemen zijn anatomisch gevormd voor hem en haar. Veel zemen zijn voorzien van een hygiĆ«nische toplaag, zodat ontstekingen kunnen worden voorkomen.

Stoffen en materialen

Het ondergoed van wielersport-expert.nl is gemaakt van speciale stoffen, die vochtregulerend werken en/of een uitstekende ventilatie bieden. De stof en het gebruikte materiaal zorgen voor een optimaal draagcomfort en voelen heerlijk zacht aan op de huid. Sommige ondershirts hebben een algehele anti-geurbehandeling ondergaan.

šŸš“ Wielersport Expert
Logo