Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🚴 543 producten in 🏬 8 webshops

Wielershirts voor heren

Wanneer u op zoek bent naar fietskleding denkt men het eerst aan een wielershirt. Fietsshirts voor heren verschillen in pasvorm van wielershirts voor vrouwen. Zo is de taille een stuk breder en zijn er grotere maten verkrijgbaar.

Online een wielershirt voor mannen kopen

Voor elk seizoen

Bij de keuze van een fietsshirts dient u voornamelijk rekening te houden met het materiaal en het jaargetij wanneer u denkt te gaan fietsen. Zo zijn sommige wielershirts voornamelijk gemaakt om in de winter of juist in de zomer mee te fietsen. We hebben een aantal categorieën aangemaakt waaruit u kunt kiezen. Zou kunt u gaan voor fietsshirts zonder mouwen, met korte mouwen of juist met lange mouwen.

Fietsshirts zonder mouwen

Voornamelijk bedoelt om in de zomer mee te rijden en kunnen ook gebruikt wordt voor het rennen. De mouwloze fietsshirts kunnen mooi bedekt worden met een vest die zorgt dat u geen last heeft van de wind, verder kan je over de mouwloze shirts ook nog een regenjack dragen of gewoon een windstropper.

Fietsshirts met korte mouw

Dit zijn de meest verkochte wielershirts. Deze worden gedragen door vrijwel alle professionele wielrenners en zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Wij hebben shirts van Shimano, Pearl Izumi, Castelli, Nalini en Agu.

Wielershirts met lange mouw

Voornamelijk bedoeld voor in de winter of wanneer het kouder buiten is zoals in de ochtend of avond. De wielershirts met lange mouw van Nalini hebben een goede vochtregulatie en zijn afgewerkt met een onderzoom zodat u geen last heeft van wind of regen die onder uw shirt zou kunnen komen.

Goed te combineren met andere wielerkleding

Alle shirts voor heren zijn goed te combineren verschillende fietsbroeken voor heren, handschoenen, armwarmers, beenwarmers maar ook een bandana welke u bijvoorbeeld onder uw helm zou kunnen dragen.

Veel keuze in merken

Wielersport expert biedt een grote keuze in merken, zo hebben wij fietsshirts voor heren van Agu, Bianchi Milano, Castelli, Nalini, Pearl Izumi, Shimano, Sportful en XLC.

🚴 Wielersport Expert
Logo