Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🚴 543 producten in 🏬 8 webshops

Fietsshirts dames

We bieden een groot aanbod van fietsshirts voor dames. De dames-fietsshirts zijn in kleinere maten verkrijgbaar en doorgaans scherper getailleerd dan de heren-fietsshirts. De wielershirts voor dames zijn verkrijgbaar in verschillende modellen: het shirt met korte mouwen, met lange mouwen en het fietsshirt zonder mouwen.

Fietsshirts voor dames kopen op Bol.com

Fietsshirt zonder mouwen: voor de warme zomerse dag

De wielershirts zonder mouwen is voornamelijk bedoeld voor de zomerse dag en kunnen bijvoorbeeld ook gebruikt worden tijdens het rennen (let er dan wel op als u het shirt alleen voor hardlopen wil gaan gebruiken of u er juist wel/geen zakken op de achterkant wil hebben).

Fietsshirt met korte mouw: meest populaire shirt

Het fietsshirt met korte mouw voor vrouwen is het meest verkochte fietsshirt. We hebben dan ook een groot aanbod in deze wielershirts en ze zijn dan ook verkrijgbaar van verschillende merken zoals Shimano, Agu, Castelli, Nalini of Pearl Izumi.

Fietsshirts met lange mouw; lekker als het kouder wordt

Kies voor een fietsshirt met lange mouw als het kouder buiten wordt of wanneer u in de ochtend gaat fietsen. U kunt er desgewenst ook voor kiezen om bijvoorbeeld een shirt met korte mouw te kiezen en deze dan te combineren met bijvoorbeeld een windstopper, fietsjack of zelfs een regenjack.

Andere accessoires

Naast een fietsshirt is er natuurlijk ook veel andere fietskleding te vinden op onze site. Zo kunt u desgewenst het fietsshirt nog combineren met een fietsbroek, fietsschoenen, armwarmers, beenwarmers of andere wielrenkleding zoals een bandana.

🚴 Wielersport Expert
Logo