Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: ūüöī 543 producten in ūüŹ¨ 8 webshops

Fietsshirts & wielershirts

Alle bekende merken fietsshirts & wielershirts

De collectie fietsshirts van wielersport-expert is zeer uitgebreid en bestaat uit vele bekende wielerkleding-merken, zoals Nalini, Pearl Izumi, Shimano, AGU en Bianchi Milano. In ons assortiment wielershirts vindt u shirts voor dames, heren en kinderen. Modellen met korte of lange mouwen en fietsshirts zonder mouwen.

Fietsshirt; kies voor kwaliteit

Alle wielershirts zijn van een uitstekende kwaliteit en in iedere prijsklasse is wel een shirt voor hem, haar en kinderen te vinden. Onze fietsshirts zijn gemaakt van speciale stoffen, die bijvoorbeeld vochtregulerend werken en/of een uitstekende ventilatie bieden.

Grote collectie wielershirts

Zoals hierboven al genoemd hebben wij een zeer grote collectie fietsshirts: mouwloos (sleeveless), met korte mouwen en uiteraard een fietsshirt met lange mouw, met of zonder volledige rits, retroshirts (o.a. Fausto Coppi), met of zonder achterzakken etc. etc.

Combineer met andere accessoires

Een fietsshirt is uiteraard niet compleet zonder andere wielrenkleding. Zo hebben sommige fietsers de voorkeur om onderkleding onder hun wielershirt te dragen. Ook wordt een shirt meestal gecombineerd met een fietsbroek, overschoenen en eventueel armwarmers en beenwarmers. De meeste fiets-enthousiasten kiezen voor een fietsbroek. Dit kan dan een fietsbroek voor heren of een fietsbroek voor dames zijn. Fietsbroekjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo kan men kiezen voor een bibshort (met bretels en kort) maar kan je ook kiezen voor een lange fietsbroek als je bijvoorbeeld erg vroeg gaat fietsen. Indien je geen lange wielerbroek wilt kan je er ook voor kiezen om een bibshort bijvoorbeeld te combineren met beenwarmers.

Kies voor extra veiligheid: combineer met een fietshelm

Het is altijd aan te raden om voor extra veiligheid te gaan bij het fietsen. Zo adviseren wij altijd een fietshelm aan die u zal beschermen tijdens een val. Ook is een fietsbril erg makkelijk wanneer je veel fietst en geen zin hebt om vliegjes of wind in de ogen te krijgen.

Regen? Geen probleem

Een fietsshirt laat standaard regen door, het is daarom aan te raden wanneer u langer op de fiets zit een windstopper of andere regenkleding mee te nemen. Er zijn verschillende mogelijkheden in de wielrenkleding om u te beschermen tegen onverwachte regen! Om helemaal droog te blijven kunt u kiezen voor een regenjas, regenbroek of zelfs nog beter voor een regenpak. Als u snel even van A naar B wilt is een regenponcho ook een mogelijkheid. In de wielerwereld wordt voornamelijk een regenjack gebruikt die ook nog voldoende aerodynamisch is om snel door te kunnen fietsen. Wilt u op uw hoofd ook nog droog blijven dan is een regenhoedje aan te bevelen.

Design van een fietsshirt

De ontwerpen, kleuren en het design van wielrenkleding zijn met de jaren steeds belangrijker geworden voor de fietser en fabrikant. U kunt derhalve bij ons wielershirts bestellen in alle kleuren van de regenboog of kiezen voor een retro-fietsshirt van Bianchi Milano met opdruk van de wereldberoemde Italiaanse renner Fausto Coppi. Tevens hebben we vrijwel elk Pro Tour-teamshirt op vooraad (Rabobank, Astana, Cofidis etc.)

Fietsshirts voor de zomer en winter

Voor beide seizoenen zijn er geschikte fietsshirts te vinden op onze site. Een zomershirt heeft als belangrijke eigenschappen, dat het snel vocht opneemt en afvoert, dat het goed ademt en dat het extra ventileert. Een wielershirt met volledige rits of een fietsshirt zonder mouwen is zeer geschikt voor de extra warme dagen. In de winter is het van belang dat het fietsshirt warmte-isolerend en thermo-regulerend werkt. Uiteraard is hier ook weer van belang dat het fietsshirt goed ademt, opdat het transpiratievocht goed wordt afgevoerd.

Maten van wielershirts

Onze fietsshirts (en uiteraard ook onze andere wielrenkleding) zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Ons assortiment bestaat uit een ruime range van XS tot en met XXXL. Naast fietsshirts speciaal voor mannen of vrouwen zijn er ook unisex varianten verkrijgbaar. Aan u de keuze!

Onderkleding

Tot slot willen we u erop wijzen, dat bijvoorbeeld een zweetshirt of onderhemd een uitstekende aanvulling is om onder uw wielershirt te dragen. Zo zorgt de eerste laag voor de vochtopname en de tweede laag voor de afvoer daarvan. Deze onderkleding is op onze site wielersport-expert te bekijken en te bestellen.

ūüöī Wielersport Expert
Logo