Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🚴 543 producten in 🏬 8 webshops

Fietsschoenen & wielrenschoenen

Kies de juiste fietsschoenen

Als u een topprestatie op de fiets wilt leveren is het belangrijk dat u de juiste fietsschoenen heeft. U moet daarnaast, om de wielerschoen op de trappers vast te klikken, de juiste plaatjes voor de wielrenschoen hebben. In onze onlinewinkel wielersport-expert.nl kunt u deze plaatjes en zelfs de pedalen op de racefietsschoen afstemmen.

Wielrenschoen: altijd een maat groter

Ook is het belangrijk dat de wielrenschoen niet te strak moeten zitten. Zo adviseren wij altijd een maat groter te nemen dan normaal, dit omdat de voet uitzet bij het rijden op de fiets.

Racefietsschoenen: verschillende soorten fietspedalen

Sommige racefietsschoenen kunnen bijvoorbeeld ook in de bergen gebruikt worden, maar hebben wel het zogenaamde kliksysteem, zodat u ze ook op de fiets kunt gebruiken. Afhankelijk van het type fietspedaal kunt u kiezen uit bijvoorbeeld SPD-plaatjes. Daarnaast zijn er ook racefietsschoenen te koop die u ook bij het fitnessen of bij de triatlon kunt gebruiken. Hierdoor heeft u een multifunctionele wielrenschoen.

Wielerschoenen: Vele verschillende merken

In onze onlinewinkel wielersport-expert.nl kunt u kiezen uit een ruim assortiment. Dit betekent dat wij ook verschillende merken wielrenschoenen hebben. De verschillende merken zijn: Diadora, XLC en Pearl Izumi. Onze topper is de wielerschoen van Shimano. De Shimano fietsschoenen zijn erg stevig/stijf en hebben een harde zool, hierdoor kunt u meer gewicht geven op de trappers en gaat er op die manier minder energie verloren.

Fietsschoen: verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten

De wielerschoenen zijn te verkrijgen in verschillende maten. Ons assortiment bestaat uit een ruime range van 36 tot en met maat 50. Naast de fietsschoenen speciaal voor mannen of vrouwen zijn ook unisex fietsschoenen verkrijgbaar. Daarnaast kunt u ook kiezen uit vele verschillende kleuren. Hierdoor kunt u uw outfit compleet maken. Er zal altijd wel een kleur tussen zitten die bij u past!

🚴 Wielersport Expert
Logo