Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🚴 543 producten in 🏬 8 webshops

Fietshandschoenen

Veel bekende merken

De collectie handschoenen van wielersport-expert.nl bestaat uit veel merken, zoals Ultima, Shimano (Originals), Giro, XLC en Pearl Izumi. De fietshandschoenen zijn in vele soorten en maten te verkrijgen: de zogenaamde ‘vingerloze’ handschoenen, maar ook speciaal voor de winter geschikte fietshandschoenen vindt u bij onze onlinehop.

Stoffen en materialen

Alle fietshandschoenen in onze shop zijn gemaakt van speciale stoffen en materialen, die het fietscomfort zullen verhogen. Hieronder volgt een aantal voorbeelden:

  • Shimano Originals bestaat uit polyamide en elastaan: deze combinatie van stoffen geeft een goede rekbaarheid en sterke compressie, zodat u geen last krijgt van vermoeide spieren.
  • Pearl Izumi Select fietshandschoenen zijn gemaakt van nylon en polyurethaan. Samen met het Clarino kunstleer zorgen deze stoffen voor een comfortabele en duurzame handschoen.
  • XLC Challenger is gemaakt van microfiber leder en versterkt kunstleer. Een groot gedeelte van de handschoen is van badstof om het transpiratievocht op te nemen.

Eigenschappen

Bij de keuze voor de juiste fietshandschoen is het van belang voor welke discipline u de fietshandschoen nodig heeft en welke eigenschappen u belangrijk vindt. Er zijn wielerhandschoenen met een extra goede grip, knokkelbescherming of met een klittenbandsluiting. Voor sommige fietsers is bijvoorbeeld een schuimvoering zeer belangrijk, die een trillingsdempend effect heeft. Aan u de keuze!

Maten, kleuren en design

Het ontwerp, de kleur en het design van fietshandschoenen zijn met de jaren steeds belangrijker geworden voor de fietser en fabrikant. Derhalve zijn onze wielerhandschoenen in alle soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Wielersport-expert heeft voor iedereen de juiste fietshandschoen.

🚴 Wielersport Expert
Logo