Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🚴 543 producten in 🏬 8 webshops

Fietsbrillen

Een fietsbril is een mooie accessoire die goed bij de helm past. Daarnaast is het ook een goede bescherming voor uw ogen tijdens fel zonlicht, rijwind, insecten of vuil en modder dat opspat. Fietsbrillen zijn verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en prijzen. Zo hebben sommige Shimano fietsbrillen een verstelbare lenshoek waardoor u altijd een optimaal zicht hebt.

Populaire fietsbril kopen op Bol.com

Vele soorten

Ook zijn er brillen met anti-allergene rubberuiteinden en neussteuntjes zodat de fietsbril goed blijft zitten bij gebruik. De fietsbrillenmerken in onze onlinewinkel zijn: AGU, PRO, XLC, AIM en Shimano.

Glazen van de fietsbril

De glazen van een fietsbril zijn erg belangrijk. Zo hebben de Giro fietsbrillen glazen van Zeiss, waardoor ze geen UV-straling doorlaten. Ook andere glazen van sterk polycarbonaat of grilamid bieden een zeer goede UV-bescherming. Ook zijn er fietsbrillen met gemakkelijk verwisselbare glazen, zoals de zeer betaalbare AIM Typhon.

Opbergen

De meeste fietsbrillen worden geleverd met een opbergzakje. Hierdoor komen er geen krassen op de fietsbril als u hem meeneemt of ergens opbergt.

🚴 Wielersport Expert
Logo