Fietskarren

Waarom een fietskar?

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Melia peuterzitting Aron

24 sep. 2017
“We bestelden dit product voor op onze Gazelle Cabby. Hij werkt perfect voor onze 14 maanden oude dochter, alleen het bevestigen van het kuipje was wat lastig, omdat de basis van de gordel niet meteen door het gat voor de riempjes paste. We hebben er dus een klein geultje uitgeschaafd. Het is heel functioneel en makkelijk in gebruik. ”
Melia peuterzitting Aron

Thule Chariot Lite 1 fietskar

8 sep. 2017
“Ik koos dit product omdat ik een kar nodig heb die makkelijk te koppelen en ontkoppelen is, vering heeft, comfort biedt, licht, flexibel (makkelijk om te bouwen) hij moet voor ons een auto vervangen dus langer tot een jaar of 6/7 is voor ons een pre. Incl buggyset en fietstrailerkit. Het product voldoet aan alle eisen hierboven. Perfecte prijs kwaliteit verhouding. Super makkelijk, super snel, je voelt hem niet aan de fiets, en er zit een groot bagage net in. Hij is gewoon perfect. Ik zou niet naar een goedkopere kar kijken en geld gelijk goed besteden.. ( kind van bijna 6 kan er nog met voldoende ruimte in) Het enige wat ik mis is een lighouding. Die wel in de chinook zit. Als je kind uit de baby schaal of dreumes zitting in gegroeid heb je last van bungelende hoofdje. Maar so be it. Als ik hem niet zo laat gekocht had had ik zeker zelf duurdere versies aangeschaft.”
Thule Chariot Lite 1 fietskar

Thule Chariot Lite 2 fietskar

1 sep. 2017
“Prijzige fietskar maar het geld waard: zeer licht maar toch stevig, wendbaar en makkelijk opplooibaar. Geraakt wel net niet door onze voordeur, maar de zijwieltjes zijn makkelijk te demonteren. Enkel jammer dat de accessoires (jogging wiel, baby hangmat, ...) ook best nog een investering zijn.”
Thule Chariot Lite 2 fietskar