Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🚴 543 producten in 🏬 8 webshops

Fietscomputers

Een fietscomputer is voor de hedendaagse wielersportfanaat een absolute must. Met een fietscomputer blijft u constant op de hoogte van uw prestaties, zodat het fietsen nog leuker wordt. Zo kunt u onderweg niet alleen zien hoe hard u gaat, maar ook wat uw gemiddelde snelheid, de ritafstand en de trapfrequentie is. Bekijk hieronder ons grote assortiment fietscomputers en kies eenvoudig het model voor aan uw stuur.

Populaire fietscomputers op Bol.com

Groot aanbod fietscomputers: van eenvoudig tot geavanceerd

Een eenvoudig model fietscomputer meet in ieder geval de tijd en het aantal omwentelingen van het wiel. Op deze manier kan de fietscomputer op zijn minst de actuele snelheid en de afgelegde afstand berekenen. De meer geavanceerde fietscomputers berekenen daarnaast nog veel meer waarden, zoals de gemiddelde snelheid, de ritafstand, de totale afstand, de tijdsduur en de trapfrequentie. Daarnaast zijn er ook fietscomputers die de hoogte weergeven of zelfs de hartslag meten. Al deze fietscomputers met verschillende functies zijn bij ons verkrijgbaar.

Hoe kies ik de juiste fietscomputer?

Het vinden van de juiste fietscomputer kan soms erg lastig zijn. Zo zijn er draadloze fietscomputers en fietscomputers die gewoon met een draad bevestigd worden. Daarnaast zijn er natuurlijk eindeloos veel mogelijke functies. Gaat u de bergen in met de fiets? Dan is een fietscomputer met hoogtemeter aan te bevelen. Wilt u alles in kaart brengen en uw prestaties meten? Dan is een fietscomputer met hartslagmeter, trapfrequentie en pc-interface een goede keuze. U kunt in de linkerkant van het menu de verschillende functies van een fietscomputer selecteren, zodat u eenvoudig een model vindt met alle gewenste functies.

Alle bekende merken

Zoals u van wielersport-expert gewend bent, hebben wij alle bekende merken fietscomputers in huis. Uiteraard hebben we de fietscomputers van Sigma op voorraad, maar ook de merken CatEye, VDO, Blackburn, PRO, Marwi en Shimano fietscomputers zijn bij onze online wielersportwinkel verkrijgbaar.

🚴 Wielersport Expert
Logo