Fietsaccessoires

Vele fietsaccessoires verkrijgbaar in onze winkel!

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

AXA Newton NTC 95 kettingslot

10 jul. 2020
“Prettig slot met een handige snelle sluiting. Het slot is lekker licht, en zelf van een code te voorzien. Prettig is dat het slot in één handbeweging gesloten kan worden zonder cijfers te verdraaien, Schakels voelen iets dunner aan dan ik had verwacht. Hopelijk sterk genoeg voor mijn mooie fiets. ”
AXA Newton NTC 95 kettingslot

Topeak LineUp Stand

8 jul. 2020
“Ik was gewoon om mijn racefiets tegen een muur te zetten als ik deze even wilde schoonmaken na een rit. Met de aankoop van een nieuwe racefiets vond ik dat toch wel zonde. Gekozen voor deze Topeak standaard omdat deze compact is op te bergen en ook geschikt is voor mijn mtb. Mijn fietsen zijn van titanium en carbon , de ene met schijfremmen, de andere meet velgremmen. Met deze standaard zet je alleen het wiel vast, is er geen risico voor beschadiging en staat de iets stabiel. Een bijkomend voordeel is het zeer compacte ingeklapte formaat, zodat ik de standaard gewoon achter in de auto leg als ik met mijn fietsenrek op pad ben. Ik heb de standaard nu ruim een maand in gebruik en heb de indruk dat deze lang mee zal gaan. Bestelproces en levering verliep zeer efficiënt en snel. Aanbevolen. ”
Topeak LineUp Stand

Tunturi Mini Bike - Stoelfiets - inklapbaar - Stoel fiets - Opvouwbare stoelfiets

8 jul. 2020
“Tunturi Mini Bike - Stoelfiets - inklapbaar - Stoelfiets aangeschaft n.a.v. mijn knie-operatie (nieuwe knieprothese) d.m.v. deze stoelfiets kan ik, als ondersteuning van mijn reguliere fysiotherapie, mijn knie thuis weer extra trainen op belasting (instelbaar) en souplesse. Geweldige prijs/kwaliteitverhouding en een prima levering van Frankshop.”
Tunturi Mini Bike - Stoelfiets - inklapbaar - Stoel fiets - Opvouwbare stoelfiets