Fietsaccessoires

Vele fietsaccessoires verkrijgbaar in onze winkel!

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Abus Ivy 9100 Steel-O-Flex

22 mrt. 2019
“Dank aan Frank voor de puike en heel snelle levering : een uiterst positief voorbeeld van een gesmeerde internetaankoop. De prijs was bovendien heel concurrentieel (de beste van alle gevonden prijzen). De beveiligingsketting van Abus valt misschien letterlijk gezien wat zwaar uit (3,65kg) toch laat ze ons toe om in alle vertrouwen mijn nieuwe fiets (en die van mijn vrouw als we samen een uitstap doen) aan een stevig vast fixatiepunt te stallen. Een "zware beveiliging " : dat is nu eenmaal de tol die je in onze hedendaagse samenleving moet betalen om je fiets(en) met een gerust gevoel achter te laten (samen met een goede fietsverzekering). En als ik fietsaccessoires nodig heb zal ik zeker aan Frank denken ! ”
Abus Ivy 9100 Steel-O-Flex

Beto Fietspomp

12 mrt. 2019
“Fijne fietspomp voor een aantrekkelijke prijs. Klokje duidelijk afleesbaar. Wel moet je een beetje stevig staan om te pompen bij hoge druk.”
Beto Fietspomp

Wahoo ELEMNT BOLT fietscomputer

12 mrt. 2019
“Ik heb de Elemnt Bolt nu een aantal weken in gebruik, na de bestelling binnen een dag in huis. De GPS fix is verrassend snel en betrouwbaar. Het compacte design staat goed op elke fiets en zelfs voor mijn aero stuur was een beugel verkrijgbaar. Bijna de hele fietsgroep rijdt inmiddels met een Wahoo waardoor we altijd weten waar de anderen rijden. Ideaal tijdens een lange klim op fietsvakantie of sprintjes tijdens een tocht in het weekend (of voor degene die weer eens te laat is en toch nog aan wil haken). Ook de bijbehorende app werkt zonder problemen en doet wat je wil. Uploaden naar strava en de routes importeren naar je Bolt.”
Wahoo ELEMNT BOLT fietscomputer