wielersport-expert

Klantenservice
088 520 7777

Fietstassen

Fietstassen

Neem uw spullen mee in één van de fietstassen

Fietstassen zijn er in vele soorten en maten. Een fietstas is al lang niet meer de fietstas die we van vroeger kennen: de harde en stevige tas die alleen in het zwart verkrijgbaar was. Tegenwoordig zijn fietstassen in vele kleuren en maten te verkrijgen. Zo zijn de fietstassen van Basil erg populair en ook de gekleurde tassen van New Looxs, Cordo en Beck. Wat voor tas u ook zoekt, u vindt hier vast een model die voldoet aan uw wensen.

Fietstassen voor toerfietsers

Mocht u lange reizen gaan maken, dan is een waterdichte fietstas erg belangrijk. Ortlieb heeft prachtige fietstassen die ook verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Fietstassen zijn verkrijgbaar als dubbele fietstassen, enkele fietstassen, zadeltassen en stuurtassen. Bent u op zoek naar een waterdichte fietstas, kijk dan eens bij onze fietstassen van Ortlieb of AGU.

Laatste reviews

 • Voldoende voor een dag eten en nog wat spullen. In combinatie met bijbehorende drager, makkelijk vast te zetten op drager en te verwijderen
  Topeak MTX TrunkBag EX Geen verborgen kosten: €47,90
  Topeak MTX TrunkBag EX
 • "in combinatie met de bijbehorende tas een prima koop. voor één dag is alleen de tas voldoende. Bij wisselvalig weer kan er een tas aan de zijkant bij voor regenkleding etc."

  Topeak Super Tourist bagagedrager
  Topeak Super Tourist bagagedrager
 • "Gekocht om dagelijks 12 km van en naar het werk te fietsen. Ik haal hem daarbij praktisch nooit van de fiets af. Prijs is mooi, was ook prima waterdicht, maar de kwaliteit viel me zwaar tegen. Bij de eerste waren binnen een maand de bevestigingsschroefjes van de ophanghaken zoek. Gelukkig viel dat nog onder de garantie. Maar bij de tweede is de extra versteviging om de haken recht te houden inmiddels kapot en ook de beveiligingsklem om de tas op de fiets te houden is afgebroken. Hij kan nu dus zomaar spontaan van mijn fiets afvallen, en dat binnen twee jaar."

  Fast Rider Pakaftas Middel
  Fast Rider Pakaftas Middel
 • "Stevige en zeer ruime fietstassen met een mooi design. Bovendien zeer tevreden van de supersnelle levering!"

  Willex Dubbele Bisonyl Krantentas
  Willex Dubbele Bisonyl Krantentas