wielersport-expert

Klantenservice 088 520 7777
Subcategorieën:

Alles voor bandenreparatie

Filters

Filter op:
Type
Toon resultaten (80)
 1. Meer opties
 2. Minder opties
Prijs
Toon resultaten (80)
Merk
Toon resultaten (80)
 1. Meer opties
 2. Minder opties
"wielersport-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist
Bandenreparatie

Lekke band?

Iedere fietser maakt het een paar keer per jaar mee: een lekke band. Daarom is het altijd handig om over goed bandreparatiegereedschap te beschikken. U heeft de keuze uit hulpmiddelen zoals: een bandenlichter, bandenknecht of een bandenspanningspistool. Daarnaast zijn er verschillende bandenplaksets voor snelle reparatie onderweg, of voor professionele reparatie van grotere gaten.

Hulpmiddelen bij bandreparatie

Zoals hierboven al genoemd is een lekke band één van de meest voorkomende pechgevallen voor de hedendaagse fietser, of u nu professioneel fietst, uw kinderen elke dag naar school brengt of als forens naar uw werk gaat. Goed en compact bandgereedschap is hierbij onontbeerlijk. Vanzelfsprekend is een bandenplakset altijd handig. De meeste sets bestaan uit bandenlichters, schuurpapier, plakkers en solutie of lijm. Wij hebben echter ook afzonderlijk bandenlichters te koop. Voor de professionele renners onder ons is er bijvoorbeeld de Schwalbe DocBlue gaatjesdichter. Deze werkt alleen bij tubeless-systemen en tubes (banden zonder binnenband). Maar ook de zeer professionele Hozan vorkspreider kunt u bij ons bestellen. U ziet, bij wielersport-expert.nl kunt u elk gaatje dichten.

Laatste reviews

 • Frame uitzetter bevalt goed! Houdbaarheid niet heel lang, bij veel kracht op de draaikop, draai je het draad door het kunstof
  XLC frame-uitzetter Gratis retour: €13,95
  XLC frame-uitzetter
 • "Ik heb het nog niet gebruikt maar ik ben er wel blij mee en de groeten van Raymond"

  Cordo bandenknecht
  Cordo bandenknecht
 • "Dit stuk gereedschap werkt zoals het hoort . Voorheen had ik een goedkoper exemplaar maar die ging krom. Deze werkt uitstekend, het enige wat er op is aan te merken is dat het stiftte waar je de uitzetter mee versteld dat deze niet een aanslag heeft en dus zo door de uitzetter heen glijd en op de grond valt. Had dit stiftje net als een bankschroef een paar dopjes op het eind dan was het helemaal top !"

  Hozan vorkuitzetter
  Hozan vorkuitzetter
 • "Wegens de prijs had ik niet veel hoop voor deze frame uitzetter, ondanks dat ik goede ervaringen had met XLC. Ik vreesde dat het ding te slap zou zijn om een achterband te vervangen. Wegens de lage prijs heb ik hem toch maar gekocht. Ik was dus zeer verrast toen ik merkte dat het ding gemakkelijk sterk genoeg was om een achterband in een aluminium frame te vervangen. Stalen frame heb ik nog niet geprobeerd, dat zou wel eens zwaarder kunnen zijn."

  XLC frame-uitzetter
  XLC frame-uitzetter

Veelgestelde vragen

 • Park Tool spaakspanner

  Welke kleur spaakspanner moet ik hebben? Ik heb een Bontrager Race wielset.

  Gevraagd door frans op 11 februari 2014

  Dit is voor ons niet bekend, hiervoor moeten we echt de spaakmaat weten.

  Antwoord van onze expert
 • Schwalbe bandenkit

  Ik neem aan dat dit vloeibare rubber is? Wat is de inhoud van deze bandenkit, hoeveel banden kan je er mee herstellen?

  Gevraagd door Akke Fietsje op 13 november 2013

  Hier zit 180ml in.

  Antwoord van onze expert
 • XLC frame-uitzetter

  ik heb een spartamet,fiets met hulpmotor sachs en wil een nieuwe binneband en buitenband monteren.volgens de site van spartamet moet ik dan het komplete wiel achter eruit halen. kan ik hiervoor ook de frame uitzetter xlc frame uitzetter gebruiken of een ander hulpmiddel,zodat ik niet het wiel hoef te demonterenf

  Gevraagd op 25-04-13

  Helaas, zal u dan echt daadwerkelijk het hele wiel moeten demonteren.

  Onze expert

Onafhankelijk keurmerk