wielersport-expert

Klantenservice 088 520 7777
Subcategorieën:

Alles voor bandenreparatie

Filters

Filter op:
Type
Toon resultaten (83)
 1. Meer opties
 2. Minder opties
Prijs
Toon resultaten (83)
Merk
Toon resultaten (83)
 1. Meer opties
 2. Minder opties
"wielersport-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist
Bandenreparatie

Lekke band?

Iedere fietser maakt het een paar keer per jaar mee: een lekke band. Daarom is het altijd handig om over goed bandreparatiegereedschap te beschikken. U heeft de keuze uit hulpmiddelen zoals: een bandenlichter, bandenknecht of een bandenspanningspistool. Daarnaast zijn er verschillende bandenplaksets voor snelle reparatie onderweg, of voor professionele reparatie van grotere gaten.

Hulpmiddelen bij bandreparatie

Zoals hierboven al genoemd is een lekke band één van de meest voorkomende pechgevallen voor de hedendaagse fietser, of u nu professioneel fietst, uw kinderen elke dag naar school brengt of als forens naar uw werk gaat. Goed en compact bandgereedschap is hierbij onontbeerlijk. Vanzelfsprekend is een bandenplakset altijd handig. De meeste sets bestaan uit bandenlichters, schuurpapier, plakkers en solutie of lijm. Wij hebben echter ook afzonderlijk bandenlichters te koop. Voor de professionele renners onder ons is er bijvoorbeeld de Schwalbe DocBlue gaatjesdichter. Deze werkt alleen bij tubeless-systemen en tubes (banden zonder binnenband). Maar ook de zeer professionele Hozan vorkspreider kunt u bij ons bestellen. U ziet, bij wielersport-expert.nl kunt u elk gaatje dichten.

Laatste reviews

 • Frame uitzetter bevalt goed! Houdbaarheid niet heel lang, bij veel kracht op de draaikop, draai je het draad door het kunstof
  XLC frame-uitzetter Gratis retour: € 16,45
  XLC frame-uitzetter
 • "Ik heb het nog niet gebruikt maar ik ben er wel blij mee en de groeten van Raymond"

  Cordo bandenknecht
  Cordo bandenknecht
 • "Heb deze set besteld voor mijn moutain bikebanden waar tot nu nog binnenbanden inzaten. Had misschien wat schrik omdat de prijs toch wel scherp was voor zo'n set i.p.v de prijzen van andere merken, maar dit is een zeer goede set. Wel wat werk als je het zorgvuldig wil doen, maar werkt perfect en banden blijven zeer goed op druk. Nog geen enkel probleem en heb toch al meerdere moutainbike toertochten gemaakt in bossen met doornen."

  Joe's Eco Tubeless System
  Joe's Eco Tubeless System
 • "Dit stuk gereedschap werkt zoals het hoort . Voorheen had ik een goedkoper exemplaar maar die ging krom. Deze werkt uitstekend, het enige wat er op is aan te merken is dat het stiftte waar je de uitzetter mee versteld dat deze niet een aanslag heeft en dus zo door de uitzetter heen glijd en op de grond valt. Had dit stiftje net als een bankschroef een paar dopjes op het eind dan was het helemaal top !"

  Hozan vorkuitzetter
  Hozan vorkuitzetter

Veelgestelde vragen

Joe's Eco Tubeless System

Vraag: hoe breed is dit velglint.ik wil mijn velgen 28"" banden 700x23 mm luchtdicht maken,dus tubelles wielen maken,wat heb ik nodig voor mijn racefiets.wielen,en wat zijn de kosten ink ventielen frans model mijn velgen zijn 17 mm breed

Antwoord van onze expert: Hiervoor hebt u de gele kleurcode nodig.

Park Tool spaakspanner

Vraag: Welke kleur spaakspanner moet ik hebben? Ik heb een Bontrager Race wielset.

Antwoord van onze expert: Dit is voor ons niet bekend, hiervoor moeten we echt de spaakmaat weten.

Schwalbe bandenkit

Vraag: Ik neem aan dat dit vloeibare rubber is? Wat is de inhoud van deze bandenkit, hoeveel banden kan je er mee herstellen?

Antwoord van onze expert: Hier zit 180ml in.

  Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.

Onafhankelijk keurmerk