wielersport-expert

Klantenservice 088 520 7777

Fietshandschoenen

Fietshandschoenen

Veel bekende merken

De collectie handschoenen van wielersport-expert.nl bestaat uit veel merken, zoals Ultima, Shimano (Originals), Giro, XLC en Pearl Izumi. De fietshandschoenen zijn in vele soorten en maten te verkrijgen: de zogenaamde 'vingerloze' handschoenen, maar ook speciaal voor de winter geschikte fietshandschoenen vindt u bij onze onlinehop.

Stoffen en materialen

Alle fietshandschoenen in onze shop zijn gemaakt van speciale stoffen en materialen, die het fietscomfort zullen verhogen. Hieronder volgt een aantal voorbeelden:

 • Shimano Originals bestaat uit polyamide en elastaan: deze combinatie van stoffen geeft een goede rekbaarheid en sterke compressie, zodat u geen last krijgt van vermoeide spieren.
 • Pearl Izumi Select fietshandschoenen zijn gemaakt van nylon en polyurethaan. Samen met het Clarino kunstleer zorgen deze stoffen voor een comfortabele en duurzame handschoen.
 • XLC Challenger is gemaakt van microfiber leder en versterkt kunstleer. Een groot gedeelte van de handschoen is van badstof om het transpiratievocht op te nemen.
Eigenschappen
Bij de keuze voor de juiste fietshandschoen is het van belang voor welke discipline u de fietshandschoen nodig heeft en welke eigenschappen u belangrijk vindt. Er zijn wielerhandschoenen met een extra goede grip, knokkelbescherming of met een klittenbandsluiting. Voor sommige fietsers is bijvoorbeeld een schuimvoering zeer belangrijk, die een trillingsdempend effect heeft. Aan u de keuze!

Maten, kleuren en design
Het ontwerp, de kleur en het design van fietshandschoenen zijn met de jaren steeds belangrijker geworden voor de fietser en fabrikant. Derhalve zijn onze wielerhandschoenen in alle soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Wielersport-expert heeft voor iedereen de juiste fietshandschoen.

Laatste reviews

 • Deze heb ik 40 jaar geleden als wielrenner gebruikt en wil niets anders meer. Ik heb ze laatst 4.000 km op mijn fietsreis gedragen en ben er nog steeds content mee. Dus heb ik ze nu weer aangeschaft voor mijn trials met mijn MTB in de VS komend voorjaar.
  Benton Retro fietshandschoen Gratis retour: vanaf €10,95
  Benton Retro fietshandschoen
 • "Prima deal voor dit object, alleen ik gebruik deze niet voor het fietsen maar voor het big game vissen op zee. Ideaal ook voor deze tak van sport"

  Fast Rider One handschoenen
  Fast Rider One handschoenen
 • "Fiets regelmatig, leder is te stug, vingergaten lubberen veel te snel uit. Helaas."

  Benton Retro fietshandschoen
  Benton Retro fietshandschoen
 • "Deze handschoentjes sluiten goed aan een geven een goede grip. Wat ik persoonlijk erg fijn vind is dat er geen gebruik wordt gemaakt van een klittenbandsluiting en dat de onderkant (handpalm) wat langer is dan de bovenkant. "

  AGU Nebbiuno
  AGU Nebbiuno

Onafhankelijk keurmerk